LOTI

Po qan?
Jo! Më ka rënë diçka në sy prandaj jam përlotur!
Pa dale një çikë sa ta shoh dhe ta heq se syrin ka për ta ndotur!
Jo, jo! Është një kujtim dhe nuk mund ta heqësh dot,
Madje as atëherë kur syri s'do të ketë më lotë.fatmirmuja.al
fatmirmuja.com 

"Gjithçka nuk është e vërtetë, por e Vërteta është gjithçka." - F. Muja