Dashuria është Uji i Jetës,
uji lag çdo gjë dhe prapë mbetet vetvetja,
Kohëzgjatja pa ujë s’e mëson qenien të jetojë e etshme,
por thjesht e bën të vdesë nga etja. ~ Fatmir Muja