Home Authors Posts by Fatmir Muja

Fatmir Muja

269 POSTS 0 COMMENTS

ME DORËN NË ZEMËR

AKREPAT PREJ TRËNDAFILI

LLOGARITJE DHE PËRNDRITJE

NDARJET E BUKURA

MASKA

GJETJA E ZEMRËS

ORA E TAKIMIT

MË MIRË!

MIRËUPAFSHIM!

MUST READ

NGJYRA E ASHKUT

Merre gjakun dhe lotët e mi,për lapsin tënd bëji ngjyrëM'i shkruaj germat në zemërPastaj më lexo në fytyrëDhe shih sa gjethe kanë...

MIRËMËNGJESI!