Home Authors Posts by Fatmir Muja

Fatmir Muja

190 POSTS 0 COMMENTS

MUST READ

Asgjë nuk mund të të plotësojë përveç zbrazëtisë.

Asgjë nuk mund të të plotësojë përveç zbrazëtisë. Egoja nuk mund ta durojë boshllëkun dhe shpërfilljen sepse dëshiron të jetë në qendër...

KAFJA E TIRONËS

TRËNDAFILI I ÇAMËRISË