SUKŮN

Home SUKŮN

No posts to display

MUST READ

Në Dashuri s’ka vonesë as ngutje

Çdo tingull është thirrje, çdo thirrje është lutjePër Zemrën e Gjallë, të vdekur s’ka asgjëVeç për zemërvdekurit ndarja është shkëputjeKur s’e do...

MBRETI DHE MURTAJA

ME DORËN NË ZEMËR